Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

CleverRoll M Easy Metall Set 25m Flex slang 13mm (1/2")

Gardena

CleverRoll M Easy Metall Set 25m Flex slang 13mm (1/2")

1 649 kr1 765 kr

Spara 6%

Produktbeskrivning

Den robusta slangvagnen Gardena CleverRoll M Easy Metal underlättar inte bara vattningen av din trädgård utan är även ett platseffektivt sätt att förvara trädgårdsslangen. Medan du vattnar står slangvagnen stabilt på gräs eller uteplats tack vare den specialutformade botten och det upphöjda hjulstativet. Både stativet och vevhandtaget kan fällas in vilket gör den extra lätt att förvara. En integrerad slangguide säkerställer att slangen lindas jämnt och snyggt på rullen.

Slangvagnen är särskilt tålig och stabil tack vare metalltrumman och högkvalitativa material. Den kräver heller inget underhåll. Den kompakta slangvagnen är ideal för medelstora trädgårdar och kan enkelt förflyttas dit den behövs. Materialet har innovativt frostskydd och klarar såväl frostiga nätter som snöiga dagar. Slangvagnen har ett inbyggt droppstopp som förhindrar vatten från att läcka ur efter användning.

Slangvagnen är redo för omedelbar användning och utöver vagnen innehåller setet en 25 m lång Gardena FLEX trädgårdsslang, alla anslutningsdelar samt ett spraymunstycke. 

Om Gardena

Logo Gardena

Gardena har sitt fäste i Ulm i Tyskland men har genom åren etablerat sig över hela världen och blivit en favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet.

Se alla produkter från Gardena