Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Comfort Grässax Roterbar

Gardena

Comfort Grässax Roterbar

299 kr365 kr

Spara 18%

Produktbeskrivning

Den roterbara Gardena Comfort Grässax hjälper dig att uppnå perfekt trimmade resultat när du klipper gräsmattor och svåråtkomliga platser i trädgården. Mycket fokus på detaljer har ägnats åt denna grässax komfort. Det börjar med det ergonomiska handtaget med mjukt grepp, vilket innebär att saxen inte bara ligger bekvämt i handen utan också är lätt att använda. Dessutom är den utrustad med ett handlås så att du kan stänga den bekvämt efter användning med bara en hand.

Vågmarkbladet med non-stick beläggning säkerställer att så få klipp som möjligt håller fast vid verktyget och att exakta snitt görs. Dessutom ger det speciella bladlagret genomgående kraftfull kapning längs hela bladets längd. Bra stöd tillhandahålls av löparen, vilket möjliggör enkel styrning och en konstant klipphöjd. Eftersom bladet kan vridas 360 ° kan gräsaxen manövreras bekvämt av både vänster- och högerhänta användare.

Om Gardena

Logo Gardena

Gardena har sitt fäste i Ulm i Tyskland men har genom åren etablerat sig över hela världen och blivit en favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet.

Se alla produkter från Gardena