Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Fuktslang /droppslang 15 m

Fiskars

Fuktslang /droppslang 15 m

429 kr539 kr

Spara 20%

Produktbeskrivning

Fiskars fuktslang är ett perfekt redskap för bevattning av växter i nyanlagda rabatter, buskar och pallkragar direkt vid rötterna utan att blöta ner blommor och blad. Denna riktade bevattningsmetod minskar dessutom vattenförbrukningen med upp till 70 %.

Fäst den på marken med de inkluderade metallklämmorna. Slangen kan placeras både ovan och under jord och kan kapas till önskad längd med en vanlig sax. Längden på fuktslangen kan återställas med hjälp av 13–15 mm slangreparator.

Ena änden av slangen är försedd med en plugg med droppfunktion, andra änden är försedd med standardkoppling med kopplingsventil

Specifikationer:

  • Längd: 15 m.
  • Standardkoppling – passar andra varumärken.
  • Förbrukar upp till 70 % mindre vatten än vanliga vattenspridare.

Om Fiskars

Logo Fiskars

Fiskars utformar produkter som hjälper dig att njuta av livets godaste ögonblick. Från tillagning till tallrik: matlagningen blir helt enkelt roligare med deras köksredskap. Eller om du älskar att påta i trädgården är det väl klart att du vill ha de bästa redskapen till hjälp? Oavsett om du rensar ogräs, klyver ved eller beskär dina träd blir det enklare för dig med riktigt bra redskap, år in och år ut.

Se alla produkter från Fiskars