Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Grensax EnergyCut 750A

Gardena

Grensax EnergyCut 750A

689 kr889 kr

Spara 22%

Produktbeskrivning

Grensaxen EnergyCut 750 A från Gardena är perfekt för kapning av hårt och torrt trä. Tack vare lätt material som aluminium i handtagen, väger EnergyCut 750 A knappt 1,2 kg. Kombinationen mellan de ergonomiskt formade handtagen och mjuka komponenter resulterar i enkel hantering och handtag som inte glider. Detta bidrar till ett säkert och effektivt arbete. Använd den integrerade växeln föratt dra nytta av upp till tre gånger högre skärkraft. Detta är till stor hjälp, särskilt vid arbete med tjockare grenar.

Bladen är non-stick-behandlade för att säkerställa att varje snitt blir perfekt, dessutom ger det dig utmärkta snitt. Saxarna fungerar enligt skärpricipen med mothåll. Detta innebär att det precisionsslipade övre bladet möter en plan metallyta, det så kallade städet, vid skärning. Grensaxen är idealisk för kapning av hårt, torrt trä. Dessutom kan du med EnergyCut 750 A lita på GARDENA-produktkvaliteten. Den är tillverkad i Tyskland, med stöd av 25 års garanti. Uttryck din vision med precision. Lättanvända, effektiva och hållbara skärverktyg för kreativa trädgårdsmästare.

Om Gardena

Logo Gardena

Gardena har sitt fäste i Ulm i Tyskland men har genom åren etablerat sig över hela världen och blivit en favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet.

Se alla produkter från Gardena