Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Häcksax ComfortCut 60/18V P4A Komplett (2,5Ah batt+laddare)

Gardena

Häcksax ComfortCut 60/18V P4A Komplett (2,5Ah batt+laddare)

2 429 kr

Produktbeskrivning

Sladdlös, lätt, säker och användarvänlig: Gardena Batteridriven häcksax ComfortCut 60/18V P4A är helt enkelt perfekt för att klippa medelstora häckar.

ComfortCut väger mycket lite och är lätt att använda. En kontrollampa direkt på redskapet ger information om batteriets laddstatus. Det omslutande ErgoLine-handtaget med inbyggd strömbrytare ligger bekvämt i handen i alla lägen. Knivarna är 60 cm långa och har en optimal knivgeometri så att snittet alltid är exakt – utan avbrott. Om ComfortCut 60/18V P4A används nära marken eller längs väggar säkerställer stötskyddet vid knivens spets att knivarna inte skadas.

Gardena Batteridriven häcksax ComfortCut 60/18V P4A levereras som ett bruksfärdigt set med laddare och 18 V POWER FOR ALL-batteri med en maximal körtid på upp till 56 minuter. Batteriet är kompatibelt med en mängd andra redskap och enheter i hemmet och trädgården.

Om Gardena

Logo Gardena

Gardena har sitt fäste i Ulm i Tyskland men har genom åren etablerat sig över hela världen och blivit en favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare. Gardena är idag Europas ledande märke för trädgårdsredskap med kvalitet.

Se alla produkter från Gardena