Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Smart Energi & Belysningssystem Anaconda

PowerPlus

Smart Energi & Belysningssystem Anaconda

549 kr649 kr

Spara 15%

Produktbeskrivning

POWERplus Anaconda är en smidig solcellsladdare som du kan använda för att ladda din mobiltelefon. Ladda upp det 2.600 mAh stora batteriet med 1W solenergi. Anslut med valfri USB sladd. Med laddaren medföljer även en smart LED ficklampa iklätt ett aluminiumhölje med inbyggd magnet som gör att den fästs smidigt på vilken metallisk yta som helst.

Specifikationer:

  • Solcell: 1W.
  • Utspänning 5V.
  • Utström 160 mA.
  • Powerbank-batteri: 3,6V Litium.
  • Utgång 1A.
  • Kapacitet 2.600 mA.
  • Belysningstid fulladdad 5 timmar.

OBS: Den inbyggda solcellen på denna produkt är att betrakta som en nödfunktion då det kan krävas många timmar, och i vissa fall dagar, i direkt solsken under optimala förhållanden för att ladda batteriet fullt. Laddas produkten genom ett fönsterglas så kan laddningskapaciteten reduceras med 50% eller mer.
Önskar man snabbare laddning än den inbyggda solcellen kan ge så behöver man komplettera med en separat solpanel med större yta. Normalt laddar man produkten snabbast via väggadapter, USB-port eller dynamo (om sådan finns) och använder sedan den inbyggda solcellen för kompletterande laddning.

Om PowerPlus

Logo PowerPlus

Powerplus är marknadsledare inom förnyelsebara energidrivna produkter. Deras produkter använder mänsklig kraft (dynamo), sol, vind eller vattenkraft som strömkälla. Deras program är det största inom temat världen över. Att skapa eko-energidrivna produkter med hög kvalitet ligger i deras natur och produkterna ska också vara billiga, miljövänliga samt oberoende av elnätet.

Se alla produkter från PowerPlus