Saltstenen kan användas på många olika sätt i ditt kök.
Ställ fram saltstenen på bordet i sin hållare på ett underlägg för fin servering.
Du kan hetta upp saltstenen i ugnen till max 220°C för att sen placera den på bordet. Gästerna kan sen smaksätta och steka råvaror i tunna skivor direkt på den heta salta stenen.
Det går utmärkt att använda saltstenen på grillen. Tänk på att inte ställa en kall sten direkt på en het grill för att den inte ska riskera att spricka.
Tack vare den smarta hållaren kan saltstenen även placeras (i hållaren) direkt på en induktionsplatta och värmas upp i lugnt tempo.
Placera saltstenen i frysen och efter ungefär 30 minuter är den redo att serveras på t ex carpaccio, sushi eller kalla efterrätter.
Specifikationer:
Knivarna från Satake är tillverkade i Japan och kombinerar hantverkstradition med modern design. Alla knivarna tillverkas i högkvalitativt stål och har en perfekt slipvinkel på 15 grader för optimal skärpa.
Se alla produkter från Satake