Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Ljuslist STRIPE-Z LED

EGLO

Ljuslist STRIPE-Z LED

629 kr759 kr

Spara 17%

Produktbeskrivning

Med EGLO Smart connect.Z-produkter behövs inga ytterligare enheter för att använda grundläggande funktioner – tack vare plug & play-tekniken är systemet omedelbart klart att användas, antingen via en Zigbee-fjärrkontroll eller -app. Connect.z är också kompatibel med Homey samt röststyrning via Google Home och Amazon Alexa. Samtliga ljuskällor och armaturer är även kompatibla med Philips Hue App/Bridge.

Denna smarta RGB-ljusslinga från EGLO kan med fördel förkortas för att passa perfekt för just ditt behov, i ditt hem. Slingans ordinarie längd är 5 meter och är endast till för inomhusbruk. Tack vare slingans RGB-belysning har den stöd för miljontals olika färger som går att justera efter behov. Kanske vill du ha en diskret belysning på vardagar och en rolig festbelysning under helgen, eller tvärtom? Installationen av slingan är busenkel, och den är redo att användas direkt ur förpackningen. Ingen ytterligare enhet behövs, endast en Zigbee-app eller -fjärrkontroll.

Specifikationer:

  • Längd: 5 m.
  • Bredd: 12 mm.
  • Vikt: 0,19 kg.
  • Driftspänning: 12 V.

Om EGLO

Logo EGLO

Eglo är Europas ledande producent av hembelysning både till interiör och exteriör användning. Företaget är ett familjeföretag med sina rötter i Österrike och med försäljning i mera än 60 länder i Europa och över hela världen.

Se alla produkter från EGLO