Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Noushu Masamune 5-pack Knivset i balsabox

Sataké

Noushu Masamune 5-pack Knivset i balsabox

1 519 kr1 899 kr

Spara 20%

Produktbeskrivning

Setet innehåller fem olika knivar i en vacker trälåda. Kockknivar (bladlängd 17 cm och 21 cm) är lämpliga för att skära grönsaker, kött och fisk, och är de mest använda knivarna i köket. Hackkniven (bladlängd 12 cm) är lämplig för att skära grönsaker och är mycket populär i det asiatiska köket. En liten brukskniv (bladlängd 12 cm) är praktisk för att skära grönsaker och frukter. Filéknivens mycket vassa blad (bladlängd 20,5 cm) är perfekt för att skära fisk.

Knivarnas blad är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och dess hårdhet är 58±1 HRC. Bladet har en hög kolhalt och innehåller molybden, och skärpningsvinkeln är 15°. Knivarnas skaft har en oval form och är gjord av björk.

Bladen på japanska köksknivar är gjorda av särskilt hård och tunn metall, och de bör inte användas till hårda material, som fryst eller benkött, kokos, burklock etc. på grund av att bitarna lossnar. Knivar ska inte heller diskas i diskmaskin, en snabb vattentvätt och torkning direkt efter användning är bäst. Under förvaring får knivblad inte vara i kontakt med andra metallföremål.

Specifikationer:

  • Material: Rostfritt stål, björk.
  • Innehåller: Kockknivar (17 & 21 cm), Hackkniv (12 cm), Brukskniv (12 cm), Filékniv (20,5 cm).

Om Sataké

Logo Sataké

Knivarna från Satake är tillverkade i Japan och kombinerar hantverkstradition med modern design. Alla knivarna tillverkas i högkvalitativt stål och har en perfekt slipvinkel på 15 grader för optimal skärpa.

Se alla produkter från Sataké