Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Presentask The Moisturising Kit - Face Care

Meraki

Presentask The Moisturising Kit - Face Care

515 kr699 kr

Spara 26%

Produktbeskrivning

Denna presentlåda från Meraki innehåller en återfuktande trio för en frisk hud: En dagkräm, serum och multibalsam som är ekologiska.
Den näringsgivande dagkrämen har en anti-rynkeffekt och minskar ålderstecken tack vare extrakt från bruna alger, hyaluronsyra, betain och aloe vera. Linjer i ansiktet reduceras synbart, vilket gör din hud väl återfuktad, smidig och slät.

Det parfymfria åtstramande serumet får sin anti-age-effekt från hyaluronsyra, jojobaolja, extrakt från bruna alger och ett tranbärsextrakt. Använd varje dag för en fuktboost och en lyftande effekt som vitaliserar din hud.

Multibalsamet är en intensiv boost av fukt och näring för torr och skadad hud. Sheasmör gör att fukt bibehålls och håller din hud smidig medan mandeloljan och solrosoljan är fullproppad med vitaminer, inklusive antioxidanten vitamin E. Applicera balsamet på torra fläckar, spruckna läppar och händer som behöver extra vård och uppmärksamhet.

Specifikationer:

  • Dagkräm 50 ml.
  • Serum 30 ml.
  • Multibalsam 30 ml.

Om Meraki

Logo Meraki

Meraki lägger ner sin själ i allt de gör. De strävar efter att utveckla hälsoprodukter med ingredienser som är noggrant utvalda baserat på deras kvalitet och naturliga aromer. Meraki gör det till en ära att skapa ärliga och pålitliga hudvårdsprodukter. Deras uppdrag är att göra det enkelt för dig att välja de bästa produkterna för dig och de du bryr dig om.

Se alla produkter från Meraki