Navigation
ProdukterKategorierVarumärkenKundserviceSökKassan0 kr (0)

Slangvinda automatic XL

Fiskars

Slangvinda automatic XL

1 659 kr2 199 kr

Spara 24%

Produktbeskrivning

Waterwheel XL med automatisk inrullning och en slitstark, 20 m lång slang är ett allt-i-ett kit som är redo att användas direkt efter uppackning.

Waterwheel XL kan placeras var som helst i trädgården tack vare 360° rotation som gör det enkelt att nå hörn och kanter. Den ger ett bevattningsområde på upp till 1 256 m². Skarvkopplingen gör det möjligt att snabbt ansluta ytterligare en slang för att nå ännu längre.

Den innovativa, horisontella designen gör Waterwheel lätt att hålla upprätt och enkel att hantera. Den har automatisk slanginrullning och levereras med nödvändig utrustning som kopplingar och munstycken. Väggfäste säljs separat. Standardkoppling – passar med andra varumärken.

Specifikationer:

  • 5 meter lång anslutningsslang.
  • Slangen har en total räckvidd om 25 m.
  • Bredd 50,2 cm.
  • Längd 26,7 cm.
  • Höjd 55,2 cm.
  • Vikt 9,47 kg.

Om Fiskars

Logo Fiskars

Fiskars utformar produkter som hjälper dig att njuta av livets godaste ögonblick. Från tillagning till tallrik: matlagningen blir helt enkelt roligare med deras köksredskap. Eller om du älskar att påta i trädgården är det väl klart att du vill ha de bästa redskapen till hjälp? Oavsett om du rensar ogräs, klyver ved eller beskär dina träd blir det enklare för dig med riktigt bra redskap, år in och år ut.

Se alla produkter från Fiskars